fbpx
Termeni si conditii, Therms and conditions, Fair use,
Termeni si conditii

Termeni si conditii

S.C. FXWORKS DIR S.R.L. cu sediul pe strada Victoriei,nr.130A,Tg-Jiu,Gorj si reprezentata online prin intermediul site-ului www.fxstudio.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:

S.C. FXWORKS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau chiar in totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului www.fxstudio.ro , cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului www.fxstudio.ro.

Va informam ca putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

S.C. FXWORKS DIR S.R.L. face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului si incearca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

 

Dreptul de autor

Intregul continut de pe acest site apartine S.C. FXWORKS DIR S.R.L. si este protejat de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, actualizata in 2019 prin Legea 15/2019 publicata in M.Of. 33 din 11 ianuarie 2019.Vizitatorii acestui site pot utiliza continutul in scopuri necomerciale,exceptie persoanele care au obtinut un acord din partea S.C. FXWORKS DIR S.R.L.

Incalcarea drepturilor de autor,este considerata infractiune si poate fi pedepsita conform legii in vigoare.

Pentru sesizarea eventualelor incalcari a termenilor si conditiilor acestei pagini web,va rugam sa ne contactati prin mijloacele disponibile.